Saturday , March 28 2020
Home / hungary / MK: Lovrencsics Gergő korábbi edzője tévedett, mert …

MK: Lovrencsics Gergő korábbi edzője tévedett, mert …"Még a bajnokikon sem játsszunk olyan jól, mint most a Ferencváros ellen" – mondta az NSO Tv-nek Menczeles Iván, a BKV Előre vezetőedzője a számukra 3-1-es vereséggel végződ mérzéké ut. Nemcsak azért várta a találkozót, mert csapata a Fradi ellen méretett meg, hanem azért is, mert hosszú idő után újra találkozhatott egykori futballistájával, Lovrencsics Gergővel.

Menczeles Iván még 2006-tire volt Lovrencsics Gergő edzője, amikor a szélső a Budafok csapatában futballozott. A kupamérkőzés előtt és után is váltottak néhány szót, a BKV Előre vezetőedzője elárulta, inkább az élet dolgai kerültek szóba.


Hirdetés

„Akkoriban nagyon sokat beszélgettünk, külön is foglalkoztam vele, örülök, hogy ilyen karriert futott be. Ekkora nagyot nem is jósoltam neki, folyamatosan fejlődött, nagyot lépett előre. Azt tudtam már akkor is, hogy nem NB II-es játékos, és nemcsak azért, mert megvolt a gyorsasága, a lövőereje, hanem az alázat, az akarat és a küzdeni tudás is. Sohasem adta fel! Fantasztikus családból jött, fantasztikus ember, nagyon örülök, hogy újra találkoztunk! Örülök a sikereinek, és remélem, hogy ő is örül, hogy hatvanöt évesen még egészséges vagyok. "

A tréner videónkban bővebben beszél a Ferencváros elleni Magyar Kupa-mérkőzésről is.

MAGYAR KUPA
7. FORDULÓ (FŐTÁBLA, 2. FORDULÓ), A 32 KÖZÉ KERÜLÉSÉRT
BKV Előre (NB III) – Ferencváros 1–3 (1–2)
Budapest,
BKV Előre Stadion, 1000 néző. Vezette: Németh Ádám (Varga Zsolt, Márkus Tamás)
Előre BKV:
Palásthy – Tóth K., Miklósvári, Girán, Kálmán Zs. – Ferkó – Huszárik, Csepregi, Csanálosi (Szabó B.), Ihos (Rutterschmid, 83.) – Balogh B. (Petry, 58.). Vezetőedző: Menczeles Iván
Ferencváros: Gróf – Lovrencsics G. (Botka, 66.), Ihnatenko, Leandro, Szerető (Csontos, 60.) – Csonka – Priskin, Skvarka, Bőle, Varga R. – Boli (Isael, 73.). Vezetőedző: Szerhij Rebrov
Gólszerző: Balogh B. (9.), ill. Boli (4.), Miklósvári (11. – öngól.), Bőle (63.)


Source link