Monday , April 6 2020
Home / hungary / Juve: Az ollója után nem tehettem mást – Buffon CR-ről

Juve: Az ollója után nem tehettem mást – Buffon CR-rőlGianluigi Buffon őszintén vallott karrierje egyik fájó, ám emlékezetes pillanatáról. 2018 áprilisában a Juventus a Real Madridot látta vendégül Torinóban a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében – a mérkőzés 3–0-s madridi sikerrel ért véget, és elsősorban Cristiano Ronaldo fantasztikus ollózólózólólólólólólólólólólólólólózólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólólól's. Az olasz kapleglegenda felelevenítette a mai csapattárs által szerzett elképesztő gólt.

"Nem tehettem mást, el kellett ismernem, hogy valami különlegeset csinált" (Fotó: AFP)

A 2018. április 3-i mérkőzésen a ma már szintén a Juventusban futballozó Ronaldo két gólt szerzett (a második volt az ollózós), a nyolc nappal később rendezett visszavágta (1-aétos) aos.

„Ebből derül ki, hogy valójában senkit sem utálok. A gól utáni első 25 másodpercben nagyon ideges voltam, aztán végiggondoltam, milyen gyönyörű találat volt – annak ellenére, hogy ellenünk rúgta, nem tehettem mást, el kellett ismerntem, cogsin, cs. Amikor a végén odamentem hozzá, megkérdeztem tőle: »Hány éves is vagy, Cristiano?«, ő meg mosolyogva azt mondta: »Harminchárom. Nem volt rossz ez egy harminchárom évestől, ugye? « Aztán mindketten elkezdtünk nevetni " – magyarázta Buffon egy tévéműsorban, amelyből többek között az AS is idézett.

Az a bizonyos gól (a videó elején)


Hirdetés


Source link