Thursday , April 9 2020
Home / hungary / Index – Kultúr – Korszakos előadóvá koronázzák Taylor Swiftet

Index – Kultúr – Korszakos előadóvá koronázzák Taylor SwiftetMár ha Kanye West fel nem rohan a színpadara ugye, de hagyjuk a viccelődést. A lényeg, hogy az American Music Awards (AMA) szervezői bejelentették, hogy Swift a november 24-i gálán megkapja az

Évtized előadója díjat,

amit eddig csak annak a Garth Brooks nevű countryzenésznek is 2000-ben, akis túlzással itthon a 39-esek éttermének kerthelyiségét is csak egy ingyenes bulival töltené meg, már ha egyltal.

Swift a díjért cserébe az elmúlt tíz évét bemutató egyveleggel kedveskedik majd az egybegyűlteknek. A énekesnő 2006-ban tűnt fel a piacon Taylor Swift című anyagával, ez indította be túlzás nélkül szédületesnek tekinthető karrierjét, aminek során a következő mérföldkété télétélé télété télzétélé télété télétélé télétélététélétélétététélétélétélétélétélétélétélétélétélétélélétélélétélétélétélétélétélé, létélétélé, étélétélé, étérétélétélé, élzés.

  • Hat No. 1 album a Billboard 200-as lemezlistáján.
  • Öt No. 1 kislemez a Billboard Hot 100 slabs (Shake It Off, Blank Space, Bad Blood, We Are Never Ever Getting Back Together és Look What You Made Me Do).
  • 24 díjával holtversenyben ő kapta a legtöbb AMA-díjat annak 46 éves történetében. Michael Jacksonnek is 24 van, Swift november 24., a gála napja után egy procedalkodó lesz.
  • Négy alkalommal volt az év előadója.

Swift idén öt kategóriában kapott nevezést (az év előadója, legjobb pop / rock előadó, legjobb videó, legjobb pop / rock album, legjobb felnőtt előadó), egyet meg csak kap még, hogy Jacko helyé tr.


Source link