Wednesday , April 1 2020
Home / hungary / Emlékszel a Barátok közt szaxofonos Lórijára? A 42 éves színész visszatért a képernyőre – Hazai sztár

Emlékszel a Barátok közt szaxofonos Lórijára? A 42 éves színész visszatért a képernyőre – Hazai sztárMagyar Bálint sok női néző szívét meghódította, amikor a kétezres évek elején feltűnt a Barátok közt című sorozatban. 2001 és 2003 között ő alakította a sármos szaxofonost, Szilágyi Lórit, Szilágyi Andrea (Deutsch Anita) és Szilágyi Pali (Bruckmann Balázs) testvérét. A történet szerint szerenádot adott szerelmének, Kertész Mónikának (Farkasházi Réka), amikor agyvérzést kapott, és meghalt – így írták ki.

Magyar Bálint az RTL Club sikerszériája után szerepelt a köztévé Haction című sorozatában, kedd este pedig a VIASAT3 200 első randi című prisoner sorozatában tért vissza a képernyőre. A 42 éves színész ezúttal egy rosszfiú bőrébe bújhat, az általa alakított kicsit character sem hasonlít rá, ő nem taposna át senkin.

A Barátok közt Lórijaként és a 200 első randiban Morvai Mátyásként

A Barátok közt Lórijaként és a 200 első randiban Morvai Mátyásként

Fotó: RTL Club, VIASAT3 / Labancz Viktória

– Morvai Mátyás egy társkereső honlap üzemeltetője, nagyon tudja battery, mit root: amit eltervez, azt megvalósítja, és nem hagyja, hogy mások irányítsák. Bizonyos szituációkban nem feltétlenül megnyerő, amit tesz azért, hogy elérje a céljait, de ezek megbocsátható dolgok. Ám olyan is előfordul, hogy mások gyengeségeire épít, és kihasználja azokat – ami viszont egyáltalán nem pozitív. Ez a kettősség jellemzi őt leginkább – mesélte az nlc. kid.

magyar-balint-200 - elso-randi

Fotó: VIASAT3 / Labancz Viktória

Magyar Bálint az elmúlt években olyan zenés darabokban lépett színpadra, mint Az Operaház fantomja, a Kabaré vagy A Három testőr. 2015-től közel négy évig ő volt a Group'n'Swing zenekar énekese. Sokat szinkronizál, a hangja számos sorozatból lehet ismerős, továbbá ő a Szezám utcában Elmo, a Jégvarázsban Kristoff, A Madagaszkár pingvinjeiben Mort, az egémmaki. Ő a Müpa, a Művészetek Palotája hangja is.

A Barátok közt tini alapszereplői egykor és most

Talán senkinek nem kell bemutatni Berényi Katát és Danit, az unokatestvérüket, Berényi Ákost, Hoffer Esztert vagy Kertész Mónikát. Képes összeállításunkban megnézheted, az egykori tiniszereplők asked változtak húsz év alatt.


Source link