Sunday , March 29 2020
Home / bulgaria / Lamborghini скоро може да не е част от Volkswagen

Lamborghini скоро може да не е част от VolkswagenLamborghini съвсем скоро може да не част от империята на Volkswagen AG, пише Bloomberg, цитирайки свои източници. Германският производител обмисля потенциална продажба на италианската марка или листванетому. Засега все още няма взето решение, а предходният план за преместване на Lamborghini пад ше педено педеле пе педеле пе дете по по подото по по пототе.

Планът маркира още една стъпка в кампанията на главния изпълнителен директор Хърбърт Дийс да преобрази най-големия автомобилен производител в света и да увеличи пазарната му оценка от € 200 милиарда. В петък капитализацията на компанията бе малко над € 80 милиарда.

Структурните промени винаги са били предизвикателство за Volkswagen, тъй като за всяко решение се иска съгласието на отделни фракции, включително на синдикалисти, политици и мощния клан Порше-Пиех.

Кой ще наследи богатството и дела във Volkswagen на Фердинанд Пиех?

Кой ще наследи богатството и дела във Volkswagen на Фердинанд Пиех?

Той беше сред най-богатите австрийци

60-годишният Дийс си постави цел да промени изцяло Volkswagen. Под управлението му компанията инвестира милиарди в нови технологии, включително електромоие Концернът продаде и дял в производителя на камиони Traton SE и търси купувачи за подразделенията си за производство на индустриални трансмисии и дизелови двигатели. Дайс сключи и алианс с Ford Motor Co., с които да раздели разходите за разработването на електромобли терете немерение темеление немерете темерете.

По-висока пазарна оценка ще позволи на Дийс да използва акциите на VW като валута партньоствии. Въпреки добрите финансови резултати, акциите на VW са с около една трета по-ниски от достигнатие сколо пик.

Потенциалните плюсове за VW са огромни. Ferrari NV, някога част от Fiat Chrysler Automobiles NV, сега има оценка от около $ 30 милиарда. Успехът на Lamborghini с SUV модела Take care of най-вероятно е повишило оценката на компанията до около $ 11 милиаррото повишило.

Volkswagen показа ново лого и първия си електрически модел

Volkswagen показа ново лого и първия си електрически модел

ID.3 ще се продава за 30 000 евро, а първите доставки за Европа ще започнат през пролетта на 2020-а


Source link