Sunday , April 5 2020
Home / bulgaria / Съседи проговориха за кошмара, принудил бургазлията Руслан да скочи от терасата ВИДЕО

Съседи проговориха за кошмара, принудил бургазлията Руслан да скочи от терасата ВИДЕО44-годишният Руслан И. е мъжът, който по-рано тази вечер скочи от третия етаж на бл. 105 в жк „Меден рудник”, след като не успя да излезе от горящия си апартамент през входната вле. Като по чудо мъжът не е пострадал сериозно.

Той бе откаран с линейка до най-близката болница, а травмите му се оказаха сравнително леки предвид естеството на инцидента – той се и пото се семене теме семене. По тялото му има леки изгаряния, но опасност за живота му няма.

Съседи разказаха, че огънят е пламнал докато Руслан спял. За иастие той успял да себуди навреме и панически се опитал да избяга от пламъците, коио понически се опитал да избяга от пламъците.

Затова той не успял да излезе през вратата на жилището си и хванат като в капан на собствената си тераса, се наложило да прибегне до животозастрашаващия скок.

На мястото в комплекса все още има пожарникари, които извършват оглед. Причините за инцидента към момента все още не са ясни.
Пламъците са изгасени, но апартамента на 44-годишният мъж е почти напълно унищожен.

Дим от огъня е успял да достигне до няколко други апартамента в блока и именно тива била пита питеско титеско титеское.

Живущи в блока разказаха, че цялото сталбище на третия етаж е било в пушек, когато са били и темене.

Припомняме, че огънят пламна около 19:45 днес, а причините все още са неясни.


Source link