Friday , April 3 2020
Home / bulgaria / Най-надеждните японски употребявани "джипки" – ᐉ Автомобилни новини, статии и информация

Най-надеждните японски употребявани "джипки" – ᐉ Автомобилни новини, статии и информацияЯпонските автомобили отдавна се славят най-вече със своето качество на изработка, откъдето пототото и потото. Сред японските коли обаче също има такива, които са по-безпроблемни и такива, които не спотре по-проскоте. Това важи особено за автомобили втора употреба. Сега ви показваме едно изследване на carmagazine, в което са засегнати само японски кросоувъри. Става дума за надеждност на употребявани SUV-та.

Първото място е за третото поколение на Honda CR-V (2009 – 2011) преди фейслифта. Този модел се препоръчва с двулитровия си бензинов двигател и с петстепенна автоматична трансии.

Втората позиция за Toyota RAV4, произвеждана през периода 2008 – 2010 година. Там също за препоръчване е бензиновият двигател, който е аналогичен на този на Honda-та, но този путел.

Най-надеждните японски употребявани


Своеобразният бронзов медал се пада на Mitsubishi Outlander XL, продаван през периода 2011 – 2012 година. Тук отново се препоръчва бензинов мотор, но този път с обем 2.4 литра и с механична трансмисия.

Mitsubishi ASX 2011 – 2012 година класиран четвърти, като препоръката е за двулитров бензинов двигател с.

Най-надеждните японски употребявани

Последното място в топ 5 се пада на Nissan X-Trail, производство 2010 – 2012 година. По-мощният бензинов мотор, този с обем 2.5 литра, по-удачен за модела, но той се характе и рито и и и ро и и и и и и и и по и и и по реско и по реское.

Великолепната седморка завършва със Suzuki Grand Vitara и Nissan Qashqai. И двата кросоувъра се препоръчват да са с двулитрови мотори и с механични скоростни кути.


Source link