Tuesday , November 12 2019
Home / bulgaria / Местата, които не трябва да слагаме телефона си ВИДЕО

Местата, които не трябва да слагаме телефона си ВИДЕОТрудно е да си представим какъв би бил живота ни без телефон. Но замисляли ста някога нукога де го вземате в банята или в леглото? Следните, показват, че из ое места, които често го оставяме, без дори да осъзнаваме вредите. Ето кои, те:

Със сигурност е много удобно да слагате телефона си в джоба, но това крие своите опасности. Първо, лесно можете да счупите екрана му. " А сещате ла колко пъти сте набирали някой без да искате, защото сте седнали върху него?

Поставянето на телефона в джоба може да доведе и до здравословни проблеми. От Ексетърският университет соказали, че електромагнитните вилни от устройството алектират количеството и качеството на семенната течност на мъжете. Жените пък сасский слагат телефоните сесвать, но се препоръчва де не го правят, тъй като така се увеличава риска от рак.

В количката на бебето for your doctor, if you use it or not. Проучване сочи, че водение доведе до проблеми с поведението на децата, като хиперактивност и липса на внимание.

Не е хубаво да оставяте телефона си и на студено. Ако температурата for the под 0 градание, сотова вотенеет вотопло помещение, ще се получи кондензация, която ще влоши състоянието на телефона. Най-добрият начин е да си купите специални кейсове, които се пригаждат към всякакви температури.

Най-голямата грешка, която всички правим, е да слагаме телефона си под възглавницата. Вълните, които излъчва устройството, могат да ни причинят главоболие, проблеми със съня, които да доведат до още по-сериозни проблеми, съобщава Дарик.


Source link