Friday , April 3 2020
Home / bulgaria / Култовата Атанаска от Павликени: Гаджето ме обра – ᐉ Любопитно • лайфстайл новини за начин на тотие

Култовата Атанаска от Павликени: Гаджето ме обра – ᐉ Любопитно • лайфстайл новини за начин на тотиеКултовата Атанаска от Павликени стана герой в любовна драма с криминален елемент. Блондинката, която се прочу с онлайн клипчета си.

След 8 месеца любов тя и гаджето ѝ се разделили и то драматично.

Не само, че била изоставена от своя "любим", а била и обрана от него.

„Казват, че жените били заради парите с мъжете. При мен май е обратното. Оказа се, че са с мен само заради едно – парите ми. Бившият ми открадна трицифрена сума на раздяла. А следващите на мой гръб изкарват пари, защото те самите не могат ”, избухна в емоционална изоте те.


„След 8 месеца съжителстване заедно всичко приключи и дори се радвам, защото видях, макари не по и дори. Всички мъже са еднакви, поне в това се уверих за пореден път ”, разказва още Атанаска.

"Коронният номер на скъсване е" Имам твои пикантни снимки, ще те направя звезда в интернет! "Или:" Ей сега ти хаквам фейсбука ", оплаква се Атанаска, чийто псевдоним в чалгата е Аксиния, пише в." България днес ".

Павликенчанката е категорична, че повече няма да се довери на мъж и дори не търси нова връзка. И няма да се подлъже, когато следващия се опита да я омае със сладки приказки.

„Не съм сама. Единственият човек, който ме обича истински, е кучето ми! Кучето не като хората, а аз в моя живот вече не искам хора ", категорична е Атанаска.

Наскоро пишман певицата потресе феновете си и с разкритие, че ги мамела, че е бременна. „Бъзиках се с вас. Коремът ми се беше получил от много бира, защото, както знаете, аз съм парти животно ”, хилисе

България


Source link