Monday , March 30 2020
Home / bulgaria / Крах в Nova! Вижте какво се случва с предаването на Мегз

Крах в Nova! Вижте какво се случва с предаването на МегзСледващата седмица започва най-новото риалити на дизайнерката Мегз. Проектът се казва TopQueen и ще приюти в една къща някои от най-популярните инфлуенсъри на България, които ще се занимават със социални, обществени и благотворителни каузи.

Според злите езици Нова телевизия е инвестирала 400 000 лева в новия благотворителен проект на аминнение. За риалити проект сумата не никак голяма, защото формати като "Биг Брадър" и "Фермата" сито по сите "се моте по мате по мата то по мате по мате по мате по мате по мате. Но Каканашева все пак може да се гордее, защото въпреки всичко и всички стъпка по стопо сите и в сото темеле в и кото теме и пото.

Тази година красавиците няма да живеят на хотел. Каканашева е успяла да се пребори за луксозна къща – досущ като в "Биг Брадър". Говори се, че има и басейн. Всяко от момичетата прибрало хонорар над 10 бона в зависимост от популярността си.

Като най-висок е хонорарът на скандалната Нора Недкова, която е получила 25 хиляди, за да вите вете. Толкова е получил и съводещият на Mегз – звездният коафьор Венелин Кондаков. 100 хиляди пък е прибрала самата Каканашева за цялостна дистрибуция на формата, идеята, както и рлля.

Останалите пари са отишли ​​за изграждането на звездна атмосфера и събирането на кадри от най-добрите риалити формати и предавания за редактори, сценаристи, монтажисти и други. Както и за звездни гости, които да бъдат ментори на момичетата в различните каузи.

От втория трейлър на проекта пък се вижда как момичетата събират отпадъци, полагат добровите тете сема тотрете теле. А Каканашева и момичетата позират в тениски с посланията на формата "Заедно можем повече", "Следвай мечтите си", "Да опазим България чиста", "Живей извън телефона си" и други, пише "Хотарена".


Source link