Friday , April 3 2020
Home / bulgaria / Камен Воденичаров ще е водещ в новата телевизия на Слави (видео)

Камен Воденичаров ще е водещ в новата телевизия на Слави (видео)Камен Воденичаров ще е водещ на предаването "Вечерта на" Ку-ку бенд "в новата телевизия на Слави Трифонов – 7/8 ТВ, която стартира на 4 ноември. Новината съобщи самият Слави в страницата си във Фейсбук.

Той публикува и видеоклип, в който се вижда как съоснователят на Студентска програма "Ку-ку кук кук сао кук с онеме креска" Ку-ку кака кука. " "Вечерта на Ку-ку бенд" ще се излъчва всяка сряда вечер от 20.30 часа.

"Щрак! Изненадите не спират", са финалните думи на Воденичаров в анонса на шоуто.

Камен Воденичаров, Слави Трифонов и Тончо Токмакчиев създадоха Студентска програма "Ку-Ку" през 1990 г., а по-късно и телевизионното предаване "Каналето". След това обаче Трифонов и Воденичаров се скараха и пътищата им се разделиха. С част от екипа Слави създаде "Хъшове" и впоследствие "Шоуто на Слави". Камен пък остана в БНТ с "Шоуто на Канала".

След години в свое интервю Камен Воденичаров обясни, че причината за раздялата с Трифонов не е една, но основната била различната визия за развитието на нещата. По думите му, двамата можели да работят спокойно в екип, като се разминавали и по отние и и немение.

"Изобщо разминавахме се почти във всичко. А така не може да се работи", заключи тогава Водени.


Source link