Friday , April 3 2020
Home / bulgaria / Ето коя е най-красивата жена в света СНИМКИ

Ето коя е най-красивата жена в света СНИМКИБела Хадид се оказа най-красивата жена в света. Това сочат резултатите от проучване, проведено от пластичният хирург Джулиан Де Силва.

Именно то показа, че лицето на американския супермодел Бела Хадид е най-близо до „Златното ч

Той изчисли пропорциите на лицата на няколко знаменитости, използвайки формулата на "Златното сечение", измервайки местоположението на устните, носа, брадичката, челото и челюстта.

Хадид се оказва най-близо до идеалното съотношение с 94.35%, така че хирургът я обяви саоте в санте.

"Бела беше абсолютният победител, когато всички елементи на лицето бяха измерени за физичеко. "Тя имаше най-високата оценка на брадичката от 99.7%. Само 0.3% я делят от перфектната форма."

Снимки: shutterstock

Ето коя е най-красивата жена в света (СНИМКИ)

Второто място зае певицата Бионсе (92.44%), а третото – актрисата Амбър Хърд (91.85%), която се оказа се окране се окране се окрение.

В челната десетка влизат още Ариана Гранде, Тейлър Суифт, Кейт Мос, Скарлет Йохансон, Натали Перемение и терете и с реремене креский и креский и краский

Пластичният хирург каза, че новите методи за компютърно сравнение ще помогнат на учените да се опитат да отговорят на въпроса – какво прави човек физически красив, както и по-добре да се планират пластичните операции на пациентите.

Източник: факти.бг


Source link